top of page
GeoQuestor

 

  • Er en gratis applikasjon til bruk på alle smarttelefoner og lesebrett, leveres til alle brukerplattformer.

 

  • Tilbyr en unik blanding av underholdning, informasjon, læring, opplevelse, mosjon, konkurranse, kombinert med moderne teknologi.

 

  • GeoQuestor gir en helt ny mulighet til å formidle opplevelser , læring, konkuransser og informasjon til gjester, kunder, elever, kolleger og samarbeidspartnere.

 

  • En geoQuestor består av en rekke oppgaver eller informasjon som er virituelt plasser ut i et geografisk område. Deltakerene beveger seg rundt i det geografiske område og mottar oppgaver eller informasjon.  Deltakerene guides via app’ens kompass og retningsviser frem til de forskjellige checkpoints.

 

  • Med GeoQuestor kan du nå tilrettelegge løp, byvandringer, sightseeing mm, helt uten bruk av personale ressurser.

 

  • Deltakerene skal kun bruke sine egene smarttelefoner, eller lesebrett med innebygd GPS.  Aktiviteten starter med at deltakerene laster ned GeoQuestor fra Google Play eller App Store.

 

  • Systemet er helt gratis for deltakerene og man er kun avhengig av netttilgang idet løpet lastes ned til enheten. Deretter avvikles aktiviteten kun fra smarttelefon, eller lesebrettet og krever hverken  sms eller nettverksforbindelse.

Turistdestinasjoner​

 

Turistbyråer eller sentrumsforeninger kan nå lage spennende bynære informasjons eller oppdagelsesturer, hvor turistene på egenhånd legger ut på byvandring.

I GeoQuestor kan det legges inn bilder, tekst, lyd eller små videopresentasjoner så formidlingen blir akkurat så informativ dere ønsker. Turene er tilgjengelige døgnet rundt  året rundt.

Attraksjoner

 

Som attraksjon får man nå et verktøy som kan guide dine gjester og besøkende, hvor det er utallige muligheter til å legge inn morsom og eller informativ opplysninger.

Naturvernsområder / Nasjonalparker

 

En GeoQuestor applikasjon er ideell veiviserverktøy i  følsomme naturvernområder og nasjonalparker. Løsningen krever ingen skiltning i naturen og gestene behøver ikke medbringe

brosyrer og lignende, da all informasjon ligger inne i programvaren og medbringes virtuelt på gestenes egne håndholdte enheter

Undervisning - Skole / Barnehager

 

Utendørsundervisningen blir med GeoQuestor interaktiv og veldig mye mer spennende, når man kan legge læring inn i lesebrett eller smarttelefoner, istedenfor tradisjonelt penn og papir.

Event / Opplevelsesprodusenter

 

GeoQuestor kan brukes til alt fra 10 minutters seanser, til aktiviteter som strekker seg over flere dager. Som konkurranse på festival, salgsstand eller som innehold i et større roadshow. Det er mulighet til å vise kart over hvor deltagerne er i terrenget, og scooreboards hvor deltagernes poeng vises live mens Questen pågår. Med QeoQuestor er det nå mulig å arrangere større teambuildingsaktiviteter uten å måtte ha mye personell i sving. 

Feriesenter – Campingplasser – Opplevelsesparker

 

Har nå mulighet til å lage spennende rundturer, løp og skattejakter for sine gjester. Dette  helt uten å måtte bruke ekstra personale av den grunn. En aktivitet som alltid er åpen.

Hoteller /Kurs og Konferansesenter

 

Time etter time inne i møtelokaler eller konferansesaler tærer på både konsentrasjon og krefter. Kursdeltakerne trenger innimellom litt frisk luft og en benstrekk. GeoQuestor er perfekt til å lage en artig faglig "Walk & Talk" aktivitet i nærområdet. Bildefiler, lydfiler og videofiler gjør GeoQuestor til et effektivt redskap for den seriøse kursarrangøren.

bottom of page