top of page

Versus VR Laser-Tag er et spill der man konkurrerer med eller mot venner/kollegaer i en fartsfylt og intens actionfylt oppslukende verden du aldri før har opplevd.

Spillerne er i en deathmatch arena med virtuelle vegger, barrikader og reflekterende overflater der den eller de med høyest poengsum vinner.

Det er to forskjellige spillmoduser å velge mellom:

Lag: 2 lag kjemper mot hverandre og scorer poeng ved å eliminere spillere på motstanderlaget. Eliminerte spillere må tilbake til startpunktet for og gjenopplives før de kan bli med i kampen igjen.


Alle mot alle: En individuell kamp der alle kjemper mot hverandre og scorer poeng hver gang mann eliminerer andre deltakere. Eliminerte spillere må også her tilbake til startpunktet for og gjenopplives før de kan bli med i kampen igjen.

Logo-VERSUS-Tagline.png
Vår VR-arenaen er mobil og måler kun 6m x 9m. Vi rigger der dere måtte ønske. Versus VR Laser-Tag er designet med flere forskjellige layouts og skaper altoppslukende og spennende spillopplevelser.

Deltakerne får en innføring i VR-universet før spillet starter. Det spilles i runder à 6 minutter.

Hva med å legge opp spillet som en turnering? De som enten har spilt eller venter på tur kan følge det pågående spillet på storskjerm.

bottom of page