top of page

M-Event tilbyr motoriserte aktiviter sommer og vinter​

M-Event tilbyr i samarbeid med profesjonelle, mange former for motoriserte aktiviteter. Vi skreddersyr alt fra 1 timers gokartkjøring til heldags aktivitet med alt dere måtte ønske.

4-hjuling

M-Event tilbyr ATV-kjøring i en heftig off-road løype. Dere kjører med lettkjørte ATV-er som tar seg frem i en spektakulær løype. Det er mulig å ha med passasjerer. Her får du virkelig testet dine og passasjerens nerver og dine kunnskaper som offroad-sjåfør.
 

 

Go-Kart

M-Event tilbyr et komplett anlegg med 20 karter, tidtakningsutstyr og baneelement. Her kan du konkurrere med rundetider eller kjøre kvalifiserende runder for deretter å kjøre en finale/ cup. I en cup kjører vi 1-2 innledende treningsheat, før vi deler gruppene inn i lag og avslutter med en lagkonkurranse. Gokart er populært hos alle slags firmaer  som ønsker en gokartcup som hovedaktivitet, eller som en del av en større pakke.

​Snøscooter

Enten du er veldig forsiktig eller ute etter skikkelig action finnes det en snøscooteraktivitet som passer. Vi har rolige elgsafarier der naturopplevelsen står i fokus, og lange snøscooterbaner der du virkelig kan gasse på. For de som ikke får nok kan vi avslutte med dragracing. For å kunne kjøre snøscooter må føreren ha førerkort for snøscooter eller bil. På elgsafari er det mulig å være passasjer.

Rallybil / Jeep / ATV

M-Event tilbyr bilslalom med rallyriggede biler på asfalt om sommeren, og om vinteren brøyter vi isbaner og kjører med rallypiggdekk. Vi har også en heftig offroad-bane der du kan få testet ferdigheter med bil eller ATV.

bottom of page