top of page

La oss få underholde dere !

Ingenting kan måle seg med å bli underholdt av gode artister. Følelsen man får av å høre vakker sang, behagelig musikk eller  engasjerende dans kjenner de fleste.
​​
Under har vi samlet  noen av de dyktigste artistene vi jobber med og kan garantere at leverer akkurat det du ønsker, enten det er rolig musikk til aperitiffen - helaftens show gjennom kvelden - trubadurer / Dj med skikkelig publikumstekke.
 
Eller ønsker dere å motivtere medarbeidere...ta kontakt for anbefalinger om riktig foredragsholder til deres arrangement.
Dadson

Dadson är en duo eller coverband för alla tillfällenDadson är i grunden en önskan från flera arrangörer att skapa något extra. Togga och Jonathan, som är grunden i Dadson, har var för sig turnerat professionellt i stora delar av Skandinavien, men då var för sig.

De har båda setts i skepnader som trubadurer, underhållare, konferencierer med mera, överallt där det krävts erfarenhet och känsla för publikt engagemang. Dadson är inte bara dubbelt så bra som en singelakt. Det låter bättre, svänger mer och är visuellt mycket bättre. Mera av allt, helt enkelt.Dadson ett helhetskoncept som garanterar en superkväll, från början till slut! Anpassar sig snabbt och perfekt efter sällskapet.

Les Femmes

 

Siden 2005 har Les Femmes forført både kvinner og menn med underholdende middag- og showkonsepter for både små og store arrangementer. Blant våre kunder står flere av Norges største bedrifter, men vi underholder også i privatmarkedet. Les Femmes visuelle showmeny serveres av våre vakre, kvinnelige dansere og sangere.

Artistene har spilt i kjente musikaler som Cats og Mamma Mia, opptrådt tv- produksjoner som Grand Prix, Beat foe Beat og The Voice, semifinalen i Norske Talenter jobbet som korister for blant annet Jarle Bernhoft og Noora Noor, stått på scener i Norge og i utlandet, blant annet på Molin Rouge i Paris og i hele Norge med oppsetninger som The Thrill of Michael Jackson for å nevne noe.

CLC Claes Lindberg Covershow

 

DCLC är ett partykoncept som hela tiden tar nya former och skepnader allt för att göra partyfaktor´n så hög som möjligt !!

 

Många har försökt att efterlikna skalet men det viktigaste i showen går bara inte att kopiera – Det finns bara EN Claes Lindberg !! OBS – se upp för sämre kopior… 

 

Faktumet att CLC har en så otroligt bred repetoar innebär det att De kan spela på alla olika sorters tillställningar. Inget ställe är för stort eller för litet – CLC spelar var som helst och för vem som helst !! 

Dag Erik Pederesen

 

I dag er historien om den lille gutten som ble sist i alle sykkelritt i starten, blitt til “Aldri God Alene” – Norges mest etterspurte foredrag de siste 15 årene. Foredraget er først og fremst et lynkurs i å tenke positivt. Det handler om hvor god du kan bli om du jobber med noen istedenfor mot. Historien er læren om samarbeid og om den lille gutten som etterhvert ble kaptein på verdens beste profflag.

 

Aldri God Alene har den beste evalueringen og et budskap publikum husker lenge

 

DE VIKTIGSTE TEMAENE ER:

  •  - Hva gjør jeg for å bli den optimale lagspilleren på mitt lag,

  •  - Hvordan skal jeg tenke når arbeidsmengden dreper meg,

  •  - Hvordan skal jeg lære meg å sette meg mål,

  •  - Og hvordan skal jeg øve på å snakke positivt til meg selv og andre.

No Problem

 

Det er lett å ta frem de største superlativene når "No Problem" blir nevnt. De har reist nesten over hele verden og opplevd mer enn de fleste. Selv om oppdragene strømmer inn, er ingen jobb for liten eller for stor for superveteranene No Problem. 
No Problem låter meget profesjonelt og gjennomføringen er helt i en klasse for seg. Dette betyr gjennomarbeidet og spennende coverlåter som alle vil høre. De fleste som har sett og hørt No Problem vil skrive under på at her oser det av sjarm og spilleglede! Du går med andre ord ikke hjem fra en kveld med No Problem uten å ha sunget og danset til sanger du kjenner igjen. 
Her får du rutinerte erfarne musikere som virkelig gir deg det som trengs for å ha en god kveld. Det perfekte band til ethvert arrangement som kan variere låtvalgene på en sofistikert måte som passer til. 


 

Miss Jacob´s

 

 

Snakk med de små blå dyrene i hodet ditt, legg til ordet "blood", rør det sammen med ett pangsterkt band, og vips så har du Miss Jacobs.

Det siste året har denne artisten gått fra å være en ensom sjel med kassegitar, til å ha spilt inn musikkvideo, laget en EP og gjort unna en rekke konserter. Da denne liksom-divaen skulle skaffe seg band, plukket hun like gjerne fra Surferosa og Something Sally. Sammen skaper de fengende musikk i pop/americana-sjangeren, men ikke uten en liten twist.

bottom of page